Tough Viking Helsinki 2018

Tough Viking Helsinki 2018 tehty ja kyllä tuntuu. Helmikuussa ilmottauduttiin ja kovasti suunniteltiin, että tätähän varten treenataan ja kovaa. Lopulta päätettiin, että jos sitä muutaman lenkin tekis elokuussa. Ihan lopulta siinä sitten kävi niin että ei tullut juostua huhtikuun puolimaratonin jälkeen kun kerran. 4 km. Ja sillä mentiin.

Kaikki ketkä mut paremmin ja puoliparemminkin tuntee, tietää että vihaan juoksemista ylitse kaiken (puolimaraton olikin tosi hyvä idea tällaselle tyypille). Onneksi tää kisa on ehkä enemmänkin voimaa vaativa kuin juoksukuntoa, mutta olishan sitä voinnu vähän etukäteen kropalle kertoa mitä on tulossa. Tässä kisassa siis juostiin matkaa noin 10 km ja esteitä taisi olla noin 27. Tapahtumana ihan mieletön - fiilis ja kanssakisaajien tsemppaus oli kyllä niin huipussaan! Kurkkaa alta virallinen kisavideo (josta voit muuten bongata myös mut!):Omat lempparit esteistä olivat ''Spinning Wheels by Under Armour'' & kisan lopussa odottava ''Super Ramp'' - se fiilis kun joku näyttää ihan mahdottomalta, mutta jotenkin ihmeessä vaan taistelet itses eteenpäin! Vesiesteitä radalla tänä vuonna oli neljä kappaletta ja vähän väliä sai kieriä hiekassa. Tuli kivasti sellainen leivitetty olo. Kisassa kanniskeltiin milloin mitäkin painoja, ylitettiin erilaisia seiniä, ryömittiin mm.piikkilankojen ali sekä roikuttiin vuoroin köysistä, laudoista ja tangoista. Ihan vain vinkkinä, että ens kerralla ne hanskat vois olla unohtamatta sinne narikkaan. 


http://toughviking.se/fi/

Ainahan näistä kisoista löytää jotakin kehitettävää ja itse koin, että infoa kisasta (lippujen nouto, narikka jne.) olisi voinut saada pikkusen aiemmin, henkilökuntaa mm.narikkahommiin olisi voinut olla runsaammin ja varsinaisessa kisassa rangaistukset esteiden skippaamisista olisivat voineet olla monipuolisempia (jokaisella pisteellä juoksemista). Mutta kokonaisuutena kisa oli toimiva ja jäi kyllä sellainen fiilis että ei jää viimeiseksi Tough Vikingiksi itsellä.

Vaikka kisaan ei tullut varsinaisesti harjoiteltua, niin faktahan on se että omat salitreenit 3-4 kertaa viikossa auttoivat tämän kisan läpitte. Oon kyllä ihan ehdoton fani yläkropan treeneille ja siihen päälle kiipeilytreenit, niin siinä on päässyt vahvistumaan lihakset selästä sormiin asti ja puristusvoima kasvanut huomaamatta kisaan sopivaksi. Näistä faktoista huolimatta kuitenkin jänskätti ihan kiitettävästi ja takaraivossa oli epäilys siitä että kaikkia esteitä ei tulla pääsemään. Mutta niin siinä vaan sitten kävi, että epäilykset kumottiin ja kaikki esteet päästiin ilman rankkuja. Aikaa vastaan ei lähdetty kisaamaan näillä eväillä ja oikeastaan oli ihan superhauskaa osallistua tapahtumaan vähän rennommalla otteella!

Palkintona maalissa meitä odotti snacksit Levantista (aina varma valinta!), sauna ja yö hotellissa (Radisson Blu Aleksanteri), illallinen Omnamissa, drinkkeilyt Salakapakassa (suosittelen!) ja Bar Runarissa, juhlimista Heidi's Bier Barissa ja Apollossa, sekä vielä sunnuntaibrunssi Southparkissa. Tämä oli siis kauan odotettu tyttöjenilta, joka päätettiin asettaa itsellemme palkinnoksi kisaamaan lähtemisestä.

Muistoksi kisasta jäi huikea fiilis, törkeän kipeät lihakset ja tottakai tuo mitali! Seuraavaa kisaa odotellessa! Fiilistele videolta menoa: Tough Viking.


Kommentit

Suositut tekstit