Toivepostaus: Suudellen sotaan

Suutelutekniikat -postauksen perään on huudeltu jo tovin ja tänään mennäänkin asian ytimeen. Ennen kun pääset lukasemaan millaisia suutelijoita ihmiset ovat kohdanneet (postauksen inspiraation lähteenä siis useat keskustelut ja analyysit ystävien kanssa), niin haluan valmiiksi todeta, että syytä huoleen ei ole. Nimittäin sen suhteen oletko itse ns. ''hyvä suutelija'' - meillä kaikilla on oma makumme ja tyylimme - jokaisen huulille sopiva suutelija löytyy varmasti. Suhtaudu postaukseen siis kevyellä huumorilla. Nyt, eikun suudellen sotaan:

1. Tyhjäsuu: Parhaiten tätä voisi kuvailla niin, että tunne on kuin toiselta puuttuisi kieli ja sen tilalla olisi pallo, joka pitää suun suurena mutta sallii kuitenkin huulien kosketuksen. Sellainen fiilis että siltä toiselta puuttuu jotakin oleellista sieltä suusta. Vaikka omaa tilaa kannattaakin arvostaa, liika etäisyys suutelussa voi tuntua hiukan hassulta.

2. Suun täydeltä: Tyhjäsuun vastakohta. Kieliä tuntuu tällä kertaa olevan suussa vähintäänkin kymmenen kappaletta. Eri pituisia ja joka puolella. Tukehtumisvaara on korkea.

3. Terävä kieli: Periaatteessa kyseinen henkilö osaa käyttää sekä huulia, että kieltä. Kieli on kuitenkin todennäköisesti treenin jälkeisessä krampissa ja tökkii menemään ympäri suuta. Sellainen agressiivinen kieli.

4. Kuolasuu: Vähän kuin yrittäisit tanssia kivilattialla mihin on kaadettu saippuavettä. Taidot tallessa, mutta niin hiton liukasta että rytmissä ihan mahdotonta pysyä. Ruokalappu sellaisella kaukalolla voi myös tulla tarpeeseen.

5. Näykkijä: Tulee mieleen kultakalan syömistyyli. Lyhyitä, imaisevia ja välillä hampaiden höystämiä suukkoja ympäri naamaa. 

6. Rytmitaju hukassa: Tähän liittyy kaikki pään asennosta, suutelun kestoon, kielen toimintaan ja ihan muutenkin rytmin vaihteluun asti. Fiilis kyseisessä tilanteessa on todennäköisesti sellainen, kuin olisi jatkuvasti nokkakolarissa toisen kanssa. Yksi vaikuttava tekijä saattaa olla että molemmat osapuolet ovat dominoivampaa sorttia ja käydään ''taistelua'' siitä kumpi ohjaa. Valtataistelun voi halutessaan käydä loppuun.

7. Pusuttelija: Heillä ei ole hajuakaan suutelun ja pussailun eroista. Oppitunti voisi olla paikallaan: pusun kesto n. 1 sekunti vs. suutelun kesto useista sekunneista minuutteihin.

8. Löysäilijä: Laiskanpuoleiset suutelijat jättävät kaiken työn vastustajalle. Joskus saattaa tuntua että ko.henkilöltä puuttuvat suuteluun oleelliset lihakset. Voit hiukan avustaa hommaa esimerkiksi rutistamalla käsilläsi suutelijasi leukaa - tai sitten vain annat olla.

9. Syöppö: Onko susta koskaan tuntunut, että sinua suuteleva henkilö syö sut? Sellainen ahmija-meininki on kyseiselle tyypille tavallista. Päätä itse oletko saalis vai saalistettava.

10. Ruokalista: Sellainen ketä suudellessa voi arvata päivän syödyn menun. Valkosipuli on varmasti tunnetuin haju-/makuhaitta. Ratkaisuksi suosittelen kantamaan mukana mynthoneita - tarjoa kaverille.

Kuten alussa mainitsin, mielipiteitä ja makuja on monia. Toiset tykkäävät suudella silmät auki - toiset kiinni, osalle sopii rauhallinen rytmi - osalle kiihkeämpi meno, joillekin on tärkeää pitää päästä kaksin käsin kiinni - joillekin riittää pelkkä huulien kosketus. Suutelussa on aivan varmasti mahdollisuus kehittyä, harva on mestari ekoilla kerroillaan - itse kuitenkin vannon sen nimeen, että tyylejä on monia ja aivan ääripään tyylistä tuskin kehittyy omaasi vastaava, mutta jokaiselle meistä löytyy varmasti juuri se oman tyylinsä edustaja. Suutelu ei kuitenkaan ole varsinaisesti mikään tekninen suoritus vaan menossa kannattaa olla mukana intohimolla. Nauttikaa!

Kommentit

Suositut tekstit